ZAKLJUČEK OSNOVNEGA ŠOLANJA JESEN 2017
sobota, 9 december, 2017

Po uspešnem sobotnem zaključku male šole so poligon v nedeljo zavzeli tečajniki osnovnega šolanja in vodnika psov klasičnega šolanja.

Tečajniki so se na izpita poslušnosti, po programu IPS-A in IPS-B-BH, pripravljali pod vodstvom Sebastjana Jenka in Pavleta Bukovšaka. Poleg njih pa sta izpit, po programu IPO 2 in IPO 3, opravljala tudi vodnika klasičnega šolanja.

Izpiti so potekali pod budnim očesom sodnika Kinološke zveze Štefana Kolmana, ki je svoje delo opravil strokovno in korektno, za kar se mu iskreno zahvaljujemo.

Vsi udeleženci izpita so le tega uspešno opravili, za kar jim čestitamo. Ob tem pa se jim zahvaljujemo za njihovo izkazano zaupanje s šolanjem psov v našem društvu.

ZAKLJUČEK MALE ŠOLE JESEN 2017
sobota, 9 december, 2017

Za nami je uspešen, pester in hladen vikend. Začel se je v soboto z internim društvenim preizkusom za tečajnike male šole pod vodstvom Sebastjana Jenka. Vsi tečajniki so preizkus uspešno opravili in si s tem pridobili društvene diplome za uspešno opravljen tečaj. Vsem tečajnikom čestitamo.

Poleg ur na poligonu so tečajniki obiskali tudi urbano okolje, kjer so pridobljeno znanje nadgradili z novimi motečimi dejavniki. Eden od delovnih sprehodov je bil obisk živalskega vrta.

Vsem tečajnikom želimo uspešno in zabavno pot z njihovimi štirinožnimi prijatelji.

USPEŠNI AGILITAŠI KD NAKLO
sobota, 9 december, 2017


Štirje člani KD Nakla so se v letu 2017 udeleževali agility tekmovanj, ki štejejo za Državno prvenstvo (DP) Slovenije in Pokal Slovenije.

Ivo Janez Pirnar in njegova psička Taya sta v svoji premierni sezoni, v kategoriji A1 Small, dosegla visoke rezultate. V Pokalu Slovenije sta dosegla skupno 1. mesto, v DP pa skupno 2. mesto. Prav tako sta se na tekmah izkazali tudi Danica Račič Ahačič in psičko Mo, v kategoriji A1 Large, saj sta dosegli skupno 2 mesto v DP. Oba sta si s čistimi teki zagotovila napredovanje za prestop v višjo težavnostno kategorijo A2. Poleg njiju sta se tekem udeležila tudi Uroš Gosar z Bony v najzahtevnejši kategoriji A3 Medium in Damjana Plahuta Markuš z Lolo v kategoriji A1 Large.


Vir: KD Domžale

Vsem omenjenim parom želimo veliko uspeha tako na njihovih tekmovalnih, kot tudi vsakodnevnih poteh.
Stran 1 od 1912345678910»...Zadnja »